Loading...
Workshops2018-05-07T11:09:42+00:00

ORIGINEEL, LEUK & FUNCTIONEEL

Iets organiseren voor je vriendengroep, familie, collega of met je partner? Denk eens aan een workshop met de paarden. Eens iets anders, en je hebt er ook nog wat aan. Je leert namelijk over en met elkaar met behulp van een paard.

Ook organiseer ik wandel- en themaworkshops waar je je individueel voor op kunt geven. Kijk op de website en facebook voor de precieze data en inschrijven.

Zelf iets organiseren? Dat kan! Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en jouw specifieke wensen.

DE WORKSHOPS OP EEN RIJ

Wandelcoaching

Wandelcoaching in de prachtige natuur van nationaal park het Drents-Friese Wold. Neem pony Fleur mee en haal, behalve uit jouw samenwerking met haar, ook alles uit wat je ziet en wat zich voordoet onderweg.

Lees verder

Duoworkshop

Coaching met paarden voor twee personen. Bijvoorbeeld je partner, collega of je beste vriend. Door een activiteit te doen met paarden behandelen jullie op verassende en leuke wijze thema’s als samenwerking, communicatie en rolverdeling.

Lees verder

Groepsworkshop

Moet je een familiedag, vriend(inn)endag of vrijgezellenfeest organiseren? Denk eens aan een workshop met paarden! Hoe zijn de rollen verdeeld? Hoe is jullie communicatie? Lukt het om samen te werken en doelen te halen?

Binnenkort meer
Helaas, er rust copyright op deze tekst! Delen van de pagina is uiteraard wel prima :)