Teams2018-08-18T12:25:00+00:00

Teams

Het leuke en interessante van werken met paarden is dat er als vanzelf situaties ontstaan die in het dagelijks leven ook voorkomen, bijvoorbeeld op de werkvloer! Tijdens teambuilding of teamcoaching met paarden komen elementen als samenwerken, leiden en volgen, luisteren en communiceren allemaal aan de orde.

Neem direct contact op

TEAMBUILDING

Een origineel bedrijfsuitje organiseren waar je ook nog iets aan hebt? Kom eens teambuilden met paarden!

Tijdens een dag(deel) teambuilding met paarden komen op een speelse, soms onverwachte wijze ook serieuzere zaken als communicatie, leiderschap en  samenwerking aan de orde. Niet alleen leuk en ‘wat anders dan anders’ om te doen met je collega’s, maar ook zeker leerzaam en openbarend.
Een dagdeel of een gehele dag wordt altijd begeleid door twee coaches. Neem contact met me op, dan bespreken we alle wensen en mogelijkheden!

Ik ontvang graag meer informatie

TEAMCOACHING

Kan het werk effectiever? Zijn er problemen in je team die je aan wilt pakken? Kan de samenwerking beter en wil je daar grondig naar kijken?  Kortom: Wil je intensiever aan de slag met je team? Teamcoaching is geschikt als jullie iets grondig willen of moeten aanpakken.

Teamcoaching gaat meer de diepte in dan een eenmalige teambuidling sessie. Omdat de invulling van de coaching afhankelijk is van de coachvraag en wensen, zal het programma altijd in overleg en op maat opgesteld worden. De mogelijkheden zijn divers, van een volledige dag coaching tot het volgen van een traject met meerdere, korte sessies. Ook teamcoaching wordt uiteraard altijd begeleid door twee coaches.
Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden door op onderstaande knop te klikken.

Doe een aanvraag

TEAM
WORK

I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things. – Mother Teresa

DE INVESTERING

Het werken met teams betreft altijd maatwerk, vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik bespreek graag persoonlijk alle wensen en mogelijkheden.

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Helaas, er rust copyright op deze tekst! Delen van de pagina is uiteraard wel prima :)