Arrangementen2018-06-29T23:30:32+00:00

Arrangementen

Coaching met paarden + ontdekken wat Drenthe zoal te bieden heeft? Of kom je van ver en wil je niet op één dag heen en weer? Boek een van de arrangementen! Overnachten in een luxe tweepersoons gastenverblijf naast de paarden en zelf naar wens samen te stellen. Lees even verder, of druk op de knop voor meer informatie en boeken.

Ik doe direct een aanvraag

UITJE HIER EN NU

Individueel gecoacht worden met paarden. Eenmalig, of als kort en intensief traject. Tijd voor jezelf!

Stel -in overleg- zelf het aantal sessies en nachten samen. Lees op de pagina’s coaching en hoe en wat meer over individuele coaching met behulp van paarden.
Je verblijft op boerderij ‘De Heerlijkheid’ in een luxe 2 persoons studio met wifi, tv, moderne badkamer en keuken. Direct gelegen aan nationaal park het Drents-Friese Wold en met de coachpaarden in de achtertuin is het een unieke plek te noemen!

Meer info/boeken

Into the forest I go, to lose my mind and find my soul

UITJE SAMEN

Met twee personen aan de slag met de paarden en mij. In de buitenlucht tussen de paarden kunnen thema’s als samenwerken, (non-verbale) communicatie, leiderschap, creativiteit en ga zo maar door allemaal aan de orde komen.

Bekijk jullie relatie (vriendschap, liefde of werkgerelateerd) eens op een hele andere manier. Eenmalig, of intensief met meerdere sessies. Lees op de pagina’s coaching en hoe en wat meer over coaching met behulp van paarden.

Jullie verblijven op boerderij ‘De Heerlijkheid’ in een luxe 2 persoons studio met wifi, tv, moderne badkamer en keuken. Direct gelegen aan nationaal park het Drents-Friese Wold en met de coachpaarden in de achtertuin is het een unieke plek te noemen!

Meer info/boeken

EEN IMPRESSIE

DE KOSTEN

De arrangementen zijn zelf samen te stellen in overleg met mij. Ik geef je graag een indicatie van mogelijke opties en bijbehorende kosten:
Download hier een prijsindicatie voor het Uitje Hier en Nu.
Download hier een prijsindicatie voor het Uitje Samen.

MEER INFORMATIE OF BOEKEN

Vul dit formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. (Let op: data die je hier invult zijn pas definitief na overleg en bevestiging.)

Helaas, er rust copyright op deze tekst! Delen van de pagina is uiteraard wel prima :)