Aanbod2018-06-28T12:04:53+00:00

WAT BIED IK?

Een divers aanbod, maar paarden zijn de rode draad in het geheel. Zij zijn tenslotte mijn collega’s. 

Je kunt hier terecht voor individuele of duocoaching. Teambuilding, diverse workshops en overnachtingsarrangementen. Er is een passend aanbod met paarden voor jou. Met beide benen op de grond, op een andere manier aan de slag met jezelf en/of met anderen. Out of the box in denken en doen. En letterlijk in de buitenlucht, buiten de (paarden)box.

GRATIS

Kennismaken kan altijd en is kosteloos en vrijblijvend. Ik leg je graag uit hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen. Jij kunt vragen stellen en inschatten of dit iets voor je is. 
Elke eerste vrijdag van de maand is het Proeverijdag. Ik bied je de mogelijkheid paardencoaching aan den lijve te ondervinden in een mini sessie. Let op: Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek. 

LEES VERDER

COACHING

Voor wie? De perfectionist. De criticus. De onzekere. De sombere. De burned-out. De angstige. Allemaal labels, maar het zegt de paarden eigenlijk niks.
Zij staan klaar voor iemand die out of the box wil, in denken en doen.
Zij staan klaar voor:
Iemand die eens in de spiegel wil kijken. Iemand die problemen heeft. Iemand die verdriet heeft. Iemand die zichzelf beter wil leren kennen. Iemand die wil ontwikkelen. Iemand die keuzes moet maken. Iemand die hindernissen moet nemen. Iemand die moet leren omgaan met verandering. En ook voor iemand zonder hulpvraag, want dat is helemaal geen vereiste.

LEES VERDER

TEAMS

Het leuke en interessante van werken met paarden is dat er als vanzelf situaties ontstaan die in het dagelijks leven ook voorkomen, bijvoorbeeld op de werkvloer! Tijdens teambuilding of teamcoaching met paarden komen elementen als samenwerken, leiden en volgen, luisteren en communiceren allemaal aan de orde.

LEES VERDER

WORKSHOPS

Eens iets anders doen met je vriendengroep, familie of met je partner? Kom een activiteit doen met de paarden! Leuk, maar ook leerzaam. Meer informatie op aanvraag.
In de toekomst zal ik ook enkele themaworkshops organiseren. Houd daarvoor de website en facebook in de gaten.

LEES VERDER

ARRANGEMENTEN

Coaching met paarden + ontdekken wat Drenthe zoal te bieden heeft? Of kom je van ver en wil je niet op één dag heen en weer? Boek een van de arrangementen! Overnachten in een luxe tweepersoons gastenverblijf naast de paarden en zelf naar wens samen te stellen. Individueel of met twee personen.

LEES VERDER

TRAINING

Wil jij de band tussen jou en je paard versterken, of loop je tegen een probleem aan in de omgang met je paard? Een coachsessie met je eigen paard kan een en ander in een ander perspectief plaatsen.
Behalve een coachsessie met je eigen paard, kan ik je ook begeleiden in het paardvriendelijker omgaan met je paard. Het gaat om de basis op de grond, en de nadruk ligt op wederzijds respect, vertrouwen en erkenning.

LEES BINNENKORT MEER
Helaas, er rust copyright op deze tekst! Delen van de pagina is uiteraard wel prima :)