Loading...
Proeverijdag 2018-05-07T12:37:20+00:00

KOSTELOOS

Kennismaken. Dat mag altijd en kost je niks. Maar dan hoor je alleen wat paardencoaching inhoudt en wat ik voor jou kan betekenen…

Liever uitproberen? Elke 1e vrijdag van de maand kun je het aan den lijve ondervinden – helemaal gratis.

Wat houdt zo’n Proeverijdag in? Zie het als een sneak peek. Elke maand bied ik de gelegenheid te proeven van paardencoaching in een mini-sessie. Je maakt kennis met mij, ontvangt uitleg over de methodiek van Equine Assisted Coaching en je mag een korte activiteit doen met de paarden.

Die activiteit duurt een half uur. In die korte tijd krijg je meer inzicht in jezelf: Waar sta jij nu en waar wil je heen? Je kan een beeld vormen van het werken met de paarden en mij.

Deelnemen is geheel vrijblijvend, maar mocht je kiezen voor een vervolgsessie of traject, dan ontvang je een mooie korting.

Meedoen? Reserveer dan nu

Wees zeker van een plek. Klik op ‘reserveren’ en kies een datum die jou uitkomt (je kunt helaas niet op de bonnefooi langskomen…).
Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je aanmelding te bevestigen.

Eerstvolgende Proeverijdagen:

1 juni 2018
Proeverijdag
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
6 juli 2018
Proeverijdag
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
3 augustus 2018
Proeverijdag
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.

Het paard Fleur.. wauw. Vanuit haar bescheidenheid kan zij iets over jezelf onthullen, zonder dat ze je kent. En dit maakt ze haarfijn maar subtiel expliciet. Bijzonder indrukwekkend. Het heeft mij anders leren kijken.

Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.

Ik ben gaan inzien dat ik mijn eigen gevoelens laat overspoelen door die van anderen. Dat ik het welzijn van die ander bijna altijd belangrijker vind dan mijzelf. Laura kan als coach erg goed luisteren, is toegankelijk en straalt rust en betrouwbaarheid uit.

Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je een specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

VRIJBLIJVEND

Heb je deelgenomen aan de Proeverijdag? Dan zal ik je een vrijblijvend aanbod doen: Kies je binnen 30 dagen voor een vervolgsessie of – traject, dan ontvang je een aantrekkelijke korting:

(Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Bekijk en download de algemene voorwaarden.)

Coachsessie

85,-
  • Korte intake
  • 1 sessie

Traject A

240,-
  • Uitgebreide intake
  • 3 sessies
  • Reflectie en evaluatie

Traject B

395,-
  • Uitgebreide intake
  • 5 sessies
  • Reflectie en evaluatie