Coaching 2018-02-18T17:47:21+00:00

COACHING

Misschien vind je het geen fijn woord, coaching. Dat kan. Maar het is niet meer -of minder- dan aan de slag gaan met jezelf? En is dat niet het belangrijkste wat je hebt: Jezelf? In dit geval ga je ook aan de slag met mij als coach, en in het bijzonder met een paard. Waarom je daarvoor zou kiezen? Omdat je op een heel praktische en directe manier op zoek gaat naar een oplossing. Je leert met andere ogen naar jezelf kijken en je kunt bij de paarden meteen nieuwe dingen oefenen en uitproberen. Een hands-on aanpak dus!

Neem direct contact op

COACHEN MET PAARDEN

Voor: De perfectionist. De criticus. De onzekere. De sombere. De burned-out. De angstige. Allemaal labels, maar het zegt de paarden eigenlijk niks. Zij staan klaar voor iemand die out of the box wil, in denken en doen.

Paarden staan klaar voor jou. Voor iemand die eens in de spiegel wil kijken. Iemand die problemen heeft. Iemand die verdriet heeft. Iemand die zichzelf beter wil leren kennen. Iemand die wil ontwikkelen. Iemand die keuzes moet maken. Iemand die hindernissen moet nemen. Iemand die moet leren omgaan met verandering. En ook voor iemand zonder hulpvraag, want dat is helemaal geen vereiste.

Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.

Het paard Fleur.. wauw. Vanuit haar bescheidenheid kan zij iets over jezelf onthullen, zonder dat ze je kent. En dit maakt ze haarfijn maar subtiel expliciet. Bijzonder indrukwekkend. Het heeft mij anders leren kijken.

Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.

Ik ben gaan inzien dat ik mijn eigen gevoelens laat overspoelen door die van anderen. Dat ik het welzijn van die ander bijna altijd belangrijker vind dan mijzelf. Laura kan als coach erg goed luisteren, is toegankelijk en straalt rust en betrouwbaarheid uit.

Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je een specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

COACHTRAJECTEN

Vaak is één coachsessie niet genoeg. Een traject is geschikt voor je als je iets grondig wil of moet aanpakken. Als er een patroon te doorbreken is.

Een inzicht is fijn, maar iets veranderen doe je niet vaak van de een op de andere dag! Dat vergt (h)erkenning, oefening, herhaling. Dat zijn elementen die in een coachtraject aan de orde komen. Je kunt meer de diepte in en echt stappen maken. Ik bied trajecten met een vaste prijs aan, maar je mag ook meerdere losse sessies boeken.
Coachen met paarden is ook geschikt ter ondersteuning van lopende therapie of begeleiding. Ik zal dan contact opnemen met je therapeut/begeleider.

Neem contact op

DE NATUUR IN

Bos gezocht, voor alle beren op de weg – Loesje

De prachtige natuur van het Drents-Friese Wold én jezelf verkennen, met een paard aan je zij. Wat doet zich voor in de natuur? Wat komen we allemaal tegen? Wat zegt het jou? Wat doet het paard? En wat doe jij?
Een wandelsessie is los in te plannen , of kan onderdeel uitmaken van een coachtraject.

JOUW INVESTERING

Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Bekijk en download de algemene voorwaarden.
Vergoeding is niet mogelijk, maar vraag gerust naar de (betalings)mogelijkheden.

Coachsessie

95,-
  • Korte intake
  • 1 sessie

Traject A

260,-
  • Uitgebreide intake
  • 3 sessies
  • Reflectie en evaluatie

Traject B

425,-
  • Uitgebreide intake
  • 5 sessies
  • Reflectie en evaluatie

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in om meer informatie aan te vragen, of een afspraak te maken. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Liever via een andere weg? Bellen, appen of mailen mag uiteraard ook.